Over ons

Met ruim 15 jaar ervaring op honderden projecten is Jetmix uitgegroeid tot de verankeringspecialist van Nederland. Met het in eigen beheer geproduceerde zelfborende grout(injectie) ankersysteem wordt jaarlijks voor diverse projecten een stabiele fundering gerealiseerd door het aanbrengen van damwandankers en/of grout(injectie) ankerpalen. In 2017 heeft Jetmix gekozen voor uitbreiding van het dienstenpakket en  geïnvesteerd in een Woltman 90DR funderingsmachine waarmee geboorde funderingspalen, ankerpalen en damwanden (trillingsvrij) kunnen worden aangebracht. Door innovatieve, duurzame en economische oplossingen en door onze flexibele en professionele opstelling, zijn wij de betrouwbare funderingspartner in grote en kleine projecten!

Op onze projectenpagina staan een aantal interessante projecten welke wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren. Samen met onze bedrijfsfilm geeft dit een goed beeld van onze werkzaamheden.

Veiligheid en duurzaamheid

Wij werken continu aan de veiligheid van onze medewerkers en aan de duurzaamheid van onze producten en diensten. Hiertoe is Jetmix B.V. NEN‑EN‑ISO 9001, NEN-EN-ISO 14001, VCA-petrochemie 2017/6.0, CO2‑bewust niveau 5 en NEN‑EN 1090 (English only) (+ prestatieverklaring) gecertificeerd. Ook kunt u op onze website volledige inzage in de CO2 prestatieladder vinden.

Direct een vraag?

Stuur een bericht
info@jetmix.nl

Wij zijn bereikbaar op
0183 505666