Woltman 90DR

Het paradepaardje uit de Jetmix vloot is onze Woltman 90DR funderingsmachine. Dit materieelstuk bestaat uit een basismachine en een makelaar met een maximale lengte van 36,0 m1. De basismachine is voorzien van een 755 pk Tier 4F motor waarmee naast de machine ook de uitrustingsstukken kunnen worden aangedreven.

De Woltman funderingsmachine kan, grotendeels uit het eigen materiaalpark, worden uitgerust met de volgende hulpstukken:

  • PVE-4240-Z quattro-piler drukmachine voor het trillingsvrij aanbrengen van stalen damwanden.
  • PVE RH 45 HS boorkast voor het trillingsvrij aanbrengen van Jetmix funderingspalen, zoals schroefinjectie-palen, –buispalen en -combipalen.
  • Klemm KD2728R boorhamer voor het aanbrengen van grout(injectie)ankers en -ankerpalen.
  • Junttan HHK7/9A hydraulische heihamer voor het heiend aanbrengen van funderingspalen en het naheien van damwanden en buispalen.
  • Dieseko PVE RD260 resonator voor het aanbrengen van damwanden en ankerpalen.

Naast bovengenoemde onderdelen is de funderingsmachine tevens uitgerust met een Woltman DRS-0124 boorregistratiesysteem.

Operationeel gewicht: ca. 100 ton
Lengte: 11,6 m1
Breedte: 4,8 m1
Makelaar lengte: 20,5 tot 36 m1

Download informatieblad

De Woltman 90DR funderingsmachine inzetten?

De Woltman 90DR kent veel mogelijkheden. Wij werken graag mee aan het fundament van uw project. Met de Woltman 90DR funderingsmachine verzorgen we een stabiele basis. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen enkele werkdagen een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen