Ankerboormachine Klemm KR807

Naast de universeel inzetbare ankerboormachines van het type KR806-D, zijn wij in het bezit van meerdere 24-tons Klemm-KR807. Deze machines zijn met name aangeschaft voor grote projecten, waarbij zware en lange grout(injectie)ankers en/of ankerpalen moeten worden aangebracht. Door het grotere motor- en hydraulisch vermogen en een makelaar met een inlaadlengte tot maximaal 7,0 m1 is de machine hiervoor zeer geschikt.

Naast de boormachine bestaat het equipement uit een groutmeng- en pompinstallatie, een cementsilo, een hulpkraan voor het inleggen van de boorbuizen, een stroomaggregaat, en diverse hulpmiddelen waarmee het geheel volledig self-supporting is. Voor het aanbrengen van verbuisd geboorde systemen komen hierbij nog de hulpbuizen, een speciale buizengrijper, een watercontainer voor spoelwater, een haspel ten behoeve van het invoeren van strengankers of een draadkraan voor het invoeren van GEWI-ankers.

Operationeel gewicht: 26 ton
Lengte: 7,3 m1
Breedte: 2,8 m1
Makelaar lengte: 10,8 m1

Download informatieblad

Advies op maat?

De engineers van Jetmix zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van ankers en ankerpalen. Wij kiezen altijd het meest geschikte materieel. Wilt u advies op maat, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. We zullen u binnen enkele werkdagen voorzien van een passende prijsopgave.

Offerte aanvragen