Verwijderen van verankering

Wanneer verankeringen hun functie hebben verloren, de grond opnieuw bouwrijp moet worden gemaakt of er andere werkzaamheden zullen gaan plaatsvinden waarbij de verankering hindert, is het nodig om verankering te verwijderen. Dit is noodzakelijk om conflicten met toekomstige of naastliggende funderingsconstructies te voorkomen. Wij beschikken over verschillende methodes en mogelijkheden om aanwezige verankeringen te verwijderen.

Altijd een passende oplossing

Afhankelijk van de situatie en de aanwezige omstandigheden kiezen wij het meest geschikte ankersysteem, in combinatie met de wijze waarop dit systeem verwijderd gaat worden. Het verwijderen kan hierbij plaatsvinden middels trekken, (sonisch) trillen of vijzelen. Afhankelijk van de vraag vanuit de opdrachtgever wordt het stalen funderingselement helemaal of gedeeltelijk verwijderd.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van het verwijderen van aanwezige verankeringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan! Op basis van de aangeleverde gegevens voorzien wij u graag van een advies maat.

Offerte aanvragen?

Jetmix heeft altijd een passende oplossing voor het verwijderen van verankering. Vraag gemakkelijk en snel een online offerte aan, en we zullen u voorzien van een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen