Leverantie van ankermaterialen

De door Jetmix in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde ankersystemen, inclusief alle toebehoren en staalconstructies, zijn ook beschikbaar voor leverantie. Onze zelfborende ankers worden vervaardigd uit dikwandige buizen, welke worden betrokken bij gerenommeerde producenten. Na een ingangscontrole van de geleverde buizen, in combinatie met het bijbehorende certificaat, worden deze bewerkt tot het Jetmix ankersysteem. Deze bewerkingen vinden plaats op basis van een ISO 9001 en NEN-EN 1090 (CE) gecertificeerd productie-controle- en beproevingsproces. Wij beschikken over een zeer ruime voorraad waardoor er op (standaard) producten nagenoeg geen sprake is van levertijden.

Productie op maat

Naast onze standaard producten kunnen wij al uw klantspecifieke ankerproducten ontwerpen en produceren. Tevens kunnen wij voorzien in andere typen en diameters boorkoppen, afstandhouders, ankerstoelen, ankerkopconstructies en overige bijbehorende onderdelen en staalconstructies. Daarnaast beschikken wij ook over een staafankersysteem, bestaande uit massief ronde trekelementen. Omdat dit systeem zich kenmerkt door het verbuisd aanbrengen zijn hiervoor geen boorkoppen benodigd. Wel zijn verloren boorpunten beschikbaar voor enkel verbuisde toepassing.

Heeft u een vraag over het leveren van ankermaterialen, of wens u meer informatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan voor een aanbieding op maat.

Ankermaterialen met korte levertijd?

Jetmix biedt uitkomst. U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen u binnen enkele werkdagen een prijsopgave op maat toesturen.

Offerte aanvragen