Grout(injectie)ankers

De basis voor het succes van Jetmix vormt het in eigen beheer geproduceerde, en uit voorraad leverbare, zelfborend groutinjectie-ankersysteem. De beschikbare grout(injectie)ankers zijn weergegeven in onze ankertabel. Het Jetmix-ankersysteem is volledig gecertificeerd, zie hiervoor: NEN‑EN‑ISO 9001, NEN‑EN 1090 (+ prestatieverklaring).

Grout(injectie) ankers worden gedimensioneerd op basis van CUR-166 en toegepast voor het opnemen van trek in constructies variërend van een beschoeiing tot combiwanden voor zeekaden. Naast zelfborende ankers kunnen wij ook verbuisd geboorde ankers met een massieve staaf, ook wel bekend als GEWI-anker, of met strengen als trekelement uitvoeren.

Uiteenlopende mogelijkheden

Afhankelijk van de situatie en omstandigheden kunnen ankers op basis van afroesting worden gedimensioneerd, worden voorzien van een aanvullende corrosiebescherming of volledig elektrisch geïsoleerd worden uitgevoerd. Bekijk onze ankertabel voor alle ankertypes. Vanwege de zeer uitgebreide en uiteenlopende mogelijkheden vormt het advies een belangrijk onderdeel van deze systemen.

Wij voorzien u dan ook graag van een professioneel advies op het gebied van grout(injectie)ankers, neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op.

De prijs van een groutinjectie-ankersysteem?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Op basis van de aangeleverde informatie voorzien we u van een aanbieding op maat.

Offerte aanvragen