Grout(injectie) ankerpalen

Net als de grout(injectie)ankers wordt het zelfborende grout(injectie)-ankerpaalsysteem in eigen beheer geproduceerd en uit voorraad geleverd. De beschikbare typen grout(injectie) ankerpalen zijn weergegeven in onze ankertabel. Het Jetmix-ankerpaalsysteem is volledig gecertificeerd, bekijk hiervoor onze certificeringen: NEN‑EN‑ISO 9001, NEN‑EN 1090 (+ prestatieverklaring).

Grout(injectie) ankerpalen worden gedimensioneerd op basis van CUR-236 en toegepast voor het opnemen van zowel trek, druk als een combinatie van beiden, in met name (beton)constructies zoals parkeergarages, (spoor)onderdoorgangen en kelders. Naast zelfborende ankerpalen kunnen wij ook verbuisd geboorde ankerpalen met een massieve staaf (GEWI-anker) als trekelement uitvoeren.

Uiteenlopende mogelijkheden

Evenals grout(injectie)ankers kunnen grout(injectie) ankerpalen, afhankelijk van de situatie en omstandigheden, op basis van afroesting worden gedimensioneerd, worden voorzien van een aanvullende corrosiebescherming of volledig elektrisch geïsoleerd worden uitgevoerd. Er bestaan zeer uitgebreide en uiteenlopende mogelijkheden, het advies hierin vormt dan ook een belangrijk onderdeel.

Wij voorzien u graag van een passend advies, u kunt daarom vrijblijvend contact opnemen voor een advies op maat. Ook is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, waarbij u gemakkelijk en snel een aanbieding op maat ontvangt o.b.v. aangeleverde informatie en documenten.

Advies op maat?

De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Wilt u een online offerte aanvragen, voorzie ons dan van zoveel mogelijk informatie. Wij zullen u een offerte op maat sturen.

Offerte aanvragen