Funderingspalen

Funderingstechniek

Met onze 90-tons Woltman funderingsmachine beschikken wij over een materieelstuk waarmee wij alle gangbare funderingspalen kunnen uitvoeren, tot zeer grote diepte. De Woltman 90-DR is te voorzien van een 45 Ton Meter boorkast, diverse hoogfrequente en sonische trilblokken, een hydrohamer of een boorhamer. Alle benodigde materieelstukken zijn uit het eigen materieelpark te betrekken en zijn direct op het hydraulisch systeem van de machine aan te sluiten. Daarnaast is de machine voorzien van een volautomatisch boorregistratie-systeem. Daarom bieden wij innovativiteit en unieke oplossingen voor uw vraagstuk.

Indien avegaar palen niet geschikt of niet toepasbaar zijn voor uw (bouw)project, dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een maatwerkoplossing met onze funderingspalen. Bij ons kunt u terecht voor o.a. de volgende soorten funderingspalen:

  • Schroef(injectie)paal met verloren punt.
  • Geboorde of getrilde ankerpaal.
  • Schroef(injectie) combipaal met prefab kern en verloren punt.
  • Schroef(injectie) buispaal.

Grondverdringende boorpalen

Jetmix maakt veelal gebruik van grondverdringende palen welke de grond verdringen. Zo krijgt de funderingspaal meer draagvermogen. Wij hebben drie soorten grondverdringende boorpalen, namelijk de Jetmix schroefpaal, Jetmix schroef-combipaal en de Jetmix schroef-buispaal.

Jetmix schroefpaal (Jetmix SP)

De Jetmix schroefpalen zijn in de grond gevormde, grondverdringende in-situ gestorte funderingspalen. De palen brengen wij  schroevend in met behulp van een stalen hulpbuis. Deze stalen hulpbuis trekken wij na het aanbrengen van de wapening en het beton oscillerend omhoog.

Jetmix schroef-combipaal (Jetmix SCP)

De Jetmix schroef combipalen zijn in de grond gevormde, grondverdringende funderingspalen met een geprefabriceerd element. De palen brengen wij schroevend in met behulp van een stalen hulpbuis. Deze stalen hulpbuis trekken wij na het aanbrengen van het groutmortel oscillerend omhoog.

Jetmix schroef-buispaal (Jetmix SBP)

De Jetmix schroef buispalen zijn in de grond gevormde, grondverdringende in-situ gestorte funderingspalen met permanente stalen buis. De palen schroeven wij op diepte, al of niet met groutinjectie.

Bekijk onze projecten pagina de gerealiseerde projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo hebben we bijvoorbeeld 77 boorpalen aangebracht voor de nieuwe fietskelder van het Amstelstation.

Heeft u vragen over de funderingspalen?

Wilt u meer informatie ontvangen over bovenstaande paalsystemen of over de kosten van schroefpalen? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor onze funderingstechnieken. We voorzien u graag van een advies of aanbieding op maat!

Daarnaast kunt u ook op ons LinkedIn-profiel informatie vinden.

Offerte aanvragen?

Heeft uw project een fundament nodig? Jetmix heeft altijd de geschikte funderingspaal en de expertise om deze te plaatsen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en u ontvangt binnen enkele dagen een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen