Engineering

Wij houden ons dagelijks bezig met het verzorgen van technisch advies bij verankerings- en funderingsvraagstukken. Onder engineering valt onder meer het beantwoorden van technische vragen, het adviseren in oplossingen en het (mee)denken in de optimalisatie van het ontwerp. Ons advies beperkt zich daarbij niet alleen tot concrete projecten. Ook in de ontwerpfase denken wij graag mee met ingenieurs- en adviesbureaus, om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Actuele kennis

Ontwerpen en berekeningen worden op basis van de meest recente normen en richtlijnen gebaseerd, dit gebeurt grotendeels in eigen beheer. Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van rekenregels en om hier actief in te kunnen meedenken, is Jetmix betrokken geweest bij de ontwikkeling van de CUR166-‘Damwandconstructies’ en de CUR236-‘Ankerpalen’. Bovendien zorgen wij ervoor dat wij continu op de hoogte zijn van de huidige geldende eurocodes.

Ten slotte beschikken wij over deskundige en ervaren constructeurs, welke gebruik maken van geavanceerde software. Hiermee kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van damwanden, gordingen, stempels, onderwaterbetonvloeren, alsmede het 2D of 3D uittekenen hiervan.

Mogen wij met u mee denken?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, of wilt u een advies m.b.t. een nieuw op te leveren project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Mogen onze engineers u adviseren?

Wij denken mee bij verankerings- en funderingsvraagstukken en voorzien u van vakkundig technisch advies. Van ontwerpfase tot concreet project. Vraag gemakkelijk en online en offerte aan, dan voorzien we u binnen enkele werkdagen van een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen